MUUTAMALLA SANALLA

MEISTÄ

Koneistus Pollari Oy

on vuonna 2004

toimintansa aloittanut Tamperelainen metalliteollisuuden koneistuspalveluja tarjoava yritys.

>Toimipisteemme sijaitsee Tampereella Hervannan kaupunginosassa.
>Sorvaustyöt, jyrsinnät, hitsaukset, kokoonpano.
>Asennukset myös paikanpäällä.
>Teemme myös yksittäiskappaleet joustavasti.
>Konekantamme on monipuolinen ja pystymme valmistamaan osia asiakkaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti.
>Käytössämme on tuotannonohjausjärjestelmä.
KONEISTUSPOLLARI

Teräksen ja metallien koneistus

Pystymme valmistamaan kaikkein haastavimpiakin osia asiakkaidemme tarpeisiin.

Maatilan poika Tommi oppi jo lapsuudessaan tekemään töitä ahkerasti ja tunnollisesti, laadusta tinkimättä. Siinä oli hyvä pohja luotettavan ja täsmällisen Koneistus Pollari Oy:n menestymiseen.  Vuonna 2002 lapsuuden haaveammatista eli yrittäjyydestä tuli totta ja Koneistus Pollari oy aloitti toimintansa tarjoamalla metalliteollisuuden koneistuspalveluja.

Nyt vuonna 2019 toimipisteitä on kaksi, Tampereen Hervannassa ja Lempäälässä. Konekanta on monipuolinen ja pystymme valmistamaan kaikkein haastavimpiakin osia asiakkaidemme tarpeisiin.

Myös ne monimutkaiset ja pitkälle viimeistellyt.

Koneistuspalveluja tarjoamme aina suunnittelusta pintakäsittelyyn ja tarvittaessa paikan päällä asennukseen. Haluamme tarjota teille valmiita ratkaisuja ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla.

Täsmällisyys ja laatu ovat  vahvasti mukana yrityksen arvoissa ja toteutamme työmme aina asiakkaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti, asiakkaan täytyy voida luottaa tilaamiinsa tuotteisiin ja toimintavarmuus on meidän lupauksemme.

Meillä on monipuolinen materiaalivarasto sekä luotettavat ja nopeat toimittajat pikaisillekin erikoistilauksille. Rakenneteräksien lisäksi meillä on vankka kokemus ruostumattomien, haponkestävien, kulutuskestävien ja karkaistavien terästen koneistuksesta. Teemme myös ei-ferriittisten aineiden koneistukset kuten alumiini, pronssi ja muovit.

Valmistamme tuotteita sarjoina, yksittäiskappaleina tai suurempina osakokonaisuuksina.

Käytössämme on tuotannonohjausjärjestelmä.